Kwaliteit

WZC Edelweiss heeft 6 pijlers op het gebied van kwaliteit:

 • Vertrouwde gezichten

  In WZC Edelweiss ziet u dagelijks vertrouwde gezichten en wordt u écht gekend. Dat kan, omdat wij werken met een klein team van vaste medewerkers. De bijbelse principes van naastenliefde en dienstbaarheid vormen de leidraad in de zorg voor onze bewoners.

 • Voldoende tijd en aandacht

  Door een ruime personeelsbezetting kunnen wij voldoende tijd en aandacht in de dagelijkse zorgverlening garanderen. Ook is er ruimte voor nét dat beetje extra persoonlijke aandacht, zoals het maken van een uitstapje of het uitgebreid verzorgen van handen en nagels.

 • Maatwerk

  Door onze kleinschaligheid is maatwerk mogelijk: wij passen ons zoveel mogelijk aan aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

 • Deskundige medewerkers

  Al onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten. Medewerkers zijn verplicht zich regelmatig te laten bijscholen in hun vakgebied. Wat dat betreft bent u in goede handen!

 • Verantwoorde en veilige zorg

  In WZC Edelweiss wordt er gewerkt volgens landelijke kwaliteitsstandaarden op het gebied van zorgverlening. Schoonmaken, eten bereiden, maar ook complexe verpleegkundige handelingen worden uitgevoerd op een veilige en verantwoorde manier. Dat maakt dat deskundige zorgverlening is gegarandeerd!

 • (Para)medische expertise

  WZC Edelweiss werkt nauw samen met o.a. huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en diëtisten. Twee keer per jaar komt er een gespecialiseerde tandarts langs, waarvan u gebruik kunt maken. Indien noodzakelijk kunnen wij verdere expertise inschakelen, zoals een specialist ouderengeneeskunde of psycholoog.